Gemakkelijk en snel de lekkerste gerookte paling bestellen

Voor de groothandel, detailhandel of natuurlijk uw eigen feesten en partijen vinden wij dat paling niet in uw assortiment mag missen. En bij ons kunt u gewoon per e-mail paling bestellen, dat is wel zo makkelijk.

Iedereen kan bij ons paling bestellen

Onze paling komt altijd handig verpakt, zowel voor de groothandel als voor de viswinkel of de particulier. Iedereen kan bij ons paling bestellen. Wij hebben twee geconditioneerde transportbussen waarmee we uw bestelling gekoeld kunnen langsbrengen. Of misschien bent u wel in Spaarndam en komt u het zelf bij onze ambachtelijke rokerij ophalen. Voor particulieren geldt dat we graag in overleg kijken hoe u het beste bij ons kunt bestellen.
Bij Holland Paling komt iedereen aan zijn trekken en kunt u altijd de door u gewenste paling bestellen.

Paling bestellen in alle soorten en maten

Houdt u van gemak, dan wilt u ons product kant en klaar en kunt bij ons gefileerde paling bestellen. Onze palingfilets zijn een lust voor het oog en ook voor de tong. U hoeft de delicatesse alleen maar uit te pakken en het kan al worden geserveerd.

Bent u de liefhebber met kennis en kunde, en fileert u de paling liever zelf? Dan kunt u bij ons gerookte paling bestellen. Lekker even opwarmen in de oven, of zelf met mes en lepel de vis uit het vel halen.

Of wilt u iets anders dan paling bestellen?

Wij bezoeken meermaals per dag de visafslag in IJmuiden, daar kunnen wij ons product ook voor u laten afleveren. Daarbij verrichten wij graag extra handel als dat u thuis, of uw viswinkel kan helpen. Dat scheelt u de tijd van een extra rit en die kunt u dan aan uw zaak en eigen klanten besteden. Stuur ons een email op of bel met Simon.