Spaarndammerdijk 101A 2063 JX Spaarndam West
+31 23 538 4393
simon@hollandpaling.nl

Gerookte paling kopen

Kom langs bij onze rokerij in Spaarndam

Wil je gerookte paling kopen? Iedereen is bij ons welkom in onze ambachtelijke palingrokerij. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 8.00 uur tot 14.00 uur. Eens per jaar proberen wij een open dag te organiseren, dan kun je het roken van de paling in het echt meemaken.

Palingfilet, een Hollandse delicatesse

Houd je van gemak, dan kies je vast voor de gefileerde gerookte paling, een echte Hollandse delicatesse. Door de allerbeste kwaliteit verse paling op ambachtelijke wijze te roken en hierna zorgvuldig handmatig te fileren krijg je de lekkerste palingfilet.

Ze zijn een lust voor het oog en ook voor de tong. Je hoeft de delicatesse alleen maar uit te pakken en het kan al worden geserveerd. Heerlijk op een toastje met een glaasje wijn of op een broodje tijdens de lunch.

‘Onze vers gefileerde gerookte paling voldoet aan de hoogste kwaliteitscriteria’.

Hele gerookte paling om zelf te fileren

Ben je een echte liefhebber met kennis en kunde, en fileer je de paling liever zelf? Lekker even opwarmen in de oven en daarna zelf met mes en lepel de vis uit het vel halen.

Onze hele gerookte paling wordt in elke gewenste hoeveelheid verkocht. Eén paling weegt ongeveer 100 tot 125 gram.

Naast gerookte paling kun je bij ons ook terecht voor palingfilet, makreel, Hollandse garnalen en gerookte zalmfilet.

De paling-bestelling bezorgen

Onze paling komt altijd handig verpakt, zowel voor de groothandel als voor de viswinkel. Wij hebben twee geconditioneerde transportbussen waarmee we de bestelling gekoeld thuis kunnen brengen. Vraag naar de mogelijkheden. Particulieren kunnen alleen afhalen.

Gerookte paling, ambachtelijk gerookt in Spaarndam
paling filet ambachtelijk gerookt bij Holland Paling
Makreel koop je ook bij Holland Paling in Spaarndam
Hollandse garnalen van Holland Paling in Spaarndam
palingfilet verpakt is mooi geschenk

Wij houden bijzonder veel van paling!

Daarom vinden we het zo belangrijk dat we verantwoordelijk omgaan met de natuur, nu én in de toekomst. Hou jij ook zo veel van paling, en wil je een steentje bijdragen aan het duurzame herstel van aal? Koop dan onze gerookte paling met de herkenbare blauwe sticker van Duurzaam Paling Fonds.

Er gaat van elke verpakking met een blauwe sticker een vast bedrag naar het Duurzaam Paling Fonds. Zo kan je met een gerust hart genieten van de onmiskenbare smaak van de gerookte paling van Holland Paling, want je helpt mee aan het behoud van deze bijzondere dieren.