De lekkerste gerookte paling vindt u bij Holland Paling

Ja, het is echt waar: de lekkerste gerookte paling vindt u bij ons. Dat zijn niet onze woorden, maar die van onze vaste klanten en afnemers, zowel zakelijke klanten als particulieren. Maar hoe krijgen wij onze gerookte paling dan zo lekker, vraagt u zich af?
Dat leest u hier.

Gerookte paling op ambachtelijke wijze

Onze familie maakt al gerookte paling sinds 1832. En waar de wereld nooit stil staat en alles altijd beter kan en beter moet, blijkt dat wij het al meer dan anderhalve eeuw geleden op de juiste manier deden! Daarom doen we het tegenwoordig in onze eigen rokerij weinig anders dan vroeger: wij werken alleen maar met natuurlijke ingrediënten, we verwerken onze paling altijd middels ambachtelijke processen en we werken met geen enkele kunstmatige toevoeging. Ambacht is onze kracht!

Geen gerookte paling zonder ons toegewijde team

Holland Paling is een familiebedrijf en ook al is niet iedereen letterlijk familie, we zijn wel echt een hecht team. De meeste mensen werken al langer dan 20 jaar bij ons. Ons team is daardoor goed op elkaar ingespeeld en dat merk direct je als je onze gerookte paling krijgt voorgeschoteld.

Je proeft echt het teamwerk, de passie en het plezier die erbij komen kijken. Je proeft dat onze rokerij een écht Spaarndams familiebedrijf is.

Onze gerookte paling is een verantwoorde keuze

Wij hechten bijzonder veel waarde aan duurzaamheid in ons werk. Daarom waarborgen wij niet alleen een verantwoorde afkomst van onze paling, maar zorgen wij ook voor een vriendelijk en waardig verwerkingsproces.

Gerookte paling is niet alleen een delicatesse, het is ook een verantwoordelijkheid naar de natuur zodat de natuur nu én in de toekomst niet onder deze delicatesse hoeft te lijden. Daar letten wij heel streng op, onder andere door middel van ons lidmaatschap bij Stichting DUPAN. Als u daar meer over wilt lezen, klik dan hier.